1-seter

Våre 1-setere er fine å kombinere med 3-seter eller 2-seter for å danne en fin møblering med mange sitteplasser. Sete- og ryggpute har samme bredde som i en 2-seter.

2- og 2,5-seter

Alle våre sofadesign tilbys som 2-seter eller 2,5-seter. En typisk 2-seter er rundt 130cm mellom armlener mens en 2,5-seter er rundt 160 cm mellom armlener. Målene varierer fra modell til modell.

3-seter

Møblering med 3-seter, 2-seter og eventuelt i kombinasjon med 1-seter gir stor fleksibilitet. Løsningen er tidløs, varierbar og trygg.

Hjørnesofa

Hjørnesofaer er svært populære løsninger. De er arealeffektive og gir dermed flest mulig sitteplasser på minst mulig areal. De fleste av våre hjørneløsninger kan bestilles i mange ulike størrelser og løsninger. Se også avsnittet modulsofa.

Modulsofa

Modulsofaer er blitt svært populære i senere år. Du kan bygge din løsning basert på standardmoduler og du får en løsning som passer ditt behov. Du kan bygge det du har plass til og du kan gjøre valg som gjør at sofaen blir akkurat i den stil og farge som du selv ønsker.

Sjeselongsofa

Det er ikke uten grunn at sjeselongsofaer ofte er foretrukket som tv-sofa. I denne løsningen sitter alle fremovervendt og du kan velge ulike størrelser og kombinasjoner. En sosial løsning med mange sitteplasser.

Paller og tilbehør

En god pall gir både flere sitteplasser og inviterer til avslapping og komfort. Noen av modellene har også praktisk oppbevaringsrom.

Bord

Som en del av vår premiumkolleksjon tilbyr vi to ulike bord-design som supplement for våre sofaer. Som i kolleksjonen forøvrig er det høy kvalitet på råvarene og bordene er laget i heltre eik og rustfritt stål.